Plastnät – marknadens största utbud

Plastnät Plastnät

Vi på Kariba erbjuder marknadens största utbud av plastnät för bland annat altaner, räcken, scener med mera. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan vi leverera kvalitetsprodukter som håller länge. Kontakta oss redan idag med din förfrågan.

Allt du behöver inom plastnät

Vi har allt du behöver inom nät. Vindnät är ett av våra mest populära nät med sina många användningsområden såsom altaner, räcken och scener. Rådjursnät är ett tunt nät med en otrolig slitstyrka som kan användas till rådjurshägn, som kattnät, fågelnät i stallet eller som hönsnät. Ett snöstängsel är den ideala lösningen för att stoppa drivande snö och våra stängselnät håller år efter år utan underhåll. 

Oavsett om du är på jakt efter livsmedelsnät, rökerinät, skuggnät, gjutnät, nät till bullerskydd eller avspärrningsnät har vi garanterat ett alternativ som passar dig. Samtliga produkter är av högsta kvalitet och har lång livslängd. 

Vill du veta mer om våra produkter? Kontakta oss gärna via telefon eller mail om ni har särskilda önskemål eller känner er osäkra på vilken typ av nät som passar era behov. Du når oss på 044-484 25 eller 076-183 66 68. Mail skickar du till info@kariba.se.

Ett av våra populära nät, med många olika användningsområden, tex till altaner, räcken,scener mm

Snöstängsel
Lathyrusnät