Plastnät – marknadens största utbud

Bärnät Plastnät

Vi på Kariba erbjuder marknadens största utbud av plastnät för bland annat altaner, räcken, scener med mera. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan vi leverera kvalitetsprodukter som håller länge. Kontakta oss redan idag med din förfrågan.

Allt du behöver inom plastnät

Vi har allt du behöver inom nät. Vindnät är ett av våra mest populära nät med sina många användningsområden såsom altaner, räcken och scener. Rådjursnät är ett tunt nät med en otrolig slitstyrka som kan användas till rådjurshägn, som kattnät, fågelnät i stallet eller som hönsnät. Ett snöstängsel är den ideala lösningen för att stoppa drivande snö och våra stängselnät håller år efter år utan underhåll. 

Oavsett om du är på jakt efter livsmedelsnät, rökerinät, skuggnät, gjutnät, nät till bullerskydd eller avspärrningsnät har vi garanterat ett alternativ som passar dig. Samtliga produkter är av högsta kvalitet och har lång livslängd. 

Vill du veta mer om våra produkter? Kontakta oss gärna via telefon eller mail om ni har särskilda önskemål eller känner er osäkra på vilken typ av nät som passar era behov. Du når oss på 044-484 25 eller 076-183 66 68. Mail skickar du till info@kariba.se.

 

 

Vindnät

Vindnät / Vindskyddsnät Vindnät typ 7915 Grå

Ett av våra populära nät, med många olika användningsområden, tex till altaner, räcken,scener mm

Vinskyddsnät Vindskyddsnät

Vi erbjuder högklassiga tyska, belgiska och franska nät som passar perfekt till t.e.x altanräcke

Våra nät andvänds mycket inom lantbruk.

Användningsområdena är många: till stall,

ridhus,maskinhallar etc

Spaljenät är läpligt att använda till klätterväxter som clematis och Rosor. Det finns mängder av andra användningsområden som tex: Kompostgaller,stängsel etc.

hönsnät /Lathyrusnät  passar mycket bra till inhägnad av köksträdgården, klätterväxter eller till inhägnad av hönsgårdar. Nätet används ofta till burar eftersom det är skonsamt mot fåglar.

Fågelnät Fågelnät

Detta uppbindningsnät är ett mycket starkt nät. Nätet passar bra till klätterväxter som klematis, murgröna och liknande. I växthus kan det användas för att binda upp gurkor och tomatplantor.

 

Ett Bop-nät kan användas till mycket, som t.ex. rådjurshägn, kattnät, fågelnät i stall etc. Detta är ett tunt nät med otrolig slitstyrka

Snöstängsel är den ideala lösningen för att stoppa drivande snö

Detta dansktillverkade nätet är gjort i miljövänlig Uv-stabiliserad Polyeten

Avspärrningsnät är ett utmärkt sätt att avgränsa eller spärra av områden som t.e.x byggarbetsplatser,  vid tävlingar och arrangemang utomhus. Den orangea färgen gör att nätet är mycket synligt

fågelnät skyddar trädgårdens växter från att förstöras av fåglar. Det går snabbt och enkelt att sätta upp och ta ner fågelnätet.

Skuggnät Skuggnät till bla. växthus
Livsmedelsnät

EXPO-NETs nät för livsmedelsindustrin används i vitt skilda syften på ostmejerier, rökerier och inom restaurangbranschen.
produkterna är BRC/IoP-certifierade och uppfyller därmed de strängaste kraven på produktsäkerhet, hygien- och kvalitetskontroll.

EXPO-NETs nät för livsmedelsindustrin används i vitt skilda syften på ostmejerier, rökerier och inom restaurangbranschen.

EXPO-NET är BRC/IoP-certifierade och nedanstående produkter uppfyller därmed de strängaste kraven på produktsäkerhet, hygien- och kvalitetskontroll.

gjutnät är en praktisk och komplett lösning på problem med sättningar. När man gjuter golv är EXPO-NET gjutnät en idealisk produkt att placera direkt ovanpå isoleringslagret (t.ex. lecakulor). Nätet fungerar som gjutunderlag och motverkar förskjutningar i lecalagret.

Nät används ofta till bullerskydd som består av träkonstruktioner. Nätet håller isoleringen på plats och hindrar fåglar från att ta sig in i isoleringen.

Det finns också nät som håller kvar jorden i jordvallar.

 

Vi har även nät till containers.

Kontakta oss info@kariba.se